15-s.jpgPe 24 noiembrie, în 20 de ţări concomitent, la aceeaşi oră, s-a desfăşurat Mişcarea internaţională a tinerilor „Dance 4 life”. Acest eveniment a avut loc pentru prima dată în Moldova şi s-a bucurat de un succes nebun în rândul tinerilor. Câteva sute de oameni s-au adunat în clubul „People” pentru a susţine cei peste 10 milioane de tineri din toată lumea infectaţi cu HIV şi 2 mii de tineri din ţara noastră care trăiesc cu această maladie.
Sala, special amenajată cu ecrane, a permis celor prezenţi la acest eveniment să privească imaginile pe care le urmăreau celelalte 19 ţări participante. Astfel, au putut fi vizualizate secvenţe cu ambasadorul proiectului „Dance 4 life” – DJ Tiesto. Întru-cât Moldova nu putea rămâne în urmă, aceasta şi-a ales propriul ambasador – „nebunaticul” Crazy Loop, adică Dan Bălan. Cei care au venit să susţină mişcarea internaţională a tinerilor au fost:
TeoDance Studio – show-balet care şi-a propus să emane multă energie pozitivă publicului şi a realizat cu succes acest scop;
Akord – 3 băieţi carismatici care ne-au îndemnat cu încredere să ne protejăm;
Studio-One – formaţie autohtonă de succes care ne-a oferit un show live extraordinar;
Activ – invitaţii din România care au făcut publicul să le simtă adevărata susţinere.Din scenariul concertului nu a putut lipsi nici dansul „Dance 4 life” pe care îl cunoaşte o lume întreagă, iar acum şi o bună parte dintre noi.
Dansează pentru viaţă – arată că îţi pasă!